вівторок, 1 серпня 2017 р.

Яка їжа зробить нерви здоровими і міцними

Вчені стверджують, що помаранчеві продукти здатні не лише приносити задоволення, а й поповнюють енергетичний баланс. Цитрусові, хурма, навіть морква діють на мозок як потужні стимулятори і енергетики.

Яскраво червоні овочі та фрукти мають стимулюють нервову систему.


Одноманітна їжа викликає депресію.


Монохромна їжа теж викликає депресію. Китайці стверджують, що кожна страва в своєму оформленні має мати мінімум 3 різні кольори.



Цукор і кофеїн з одної сторони піднімають тонус і покращують настрій, а з іншої - виводять з організму надцінні вітаміни групи В. Тим самим виснажується нервова система.


Буряк містить йод і корисний для щитовидки. Найкраще його їсти на вечерю, тому що щитовидна залоза поповнює свої запаси йоду вночі.


Хліб - не просто вуглеводи. До його складу входять елементи незамінних амінокислот. Навіть при повній відмові від мучного, корисно з'їдати по кілька шматочків хліба щодня.


Помідори і страви з помідорів здатні наситити нашу нервову систему майже всім комплексом необхідних вітамінів. А ще вони покращують якість крові, попереджають серцево-судинні захворювання і не дають можливості розмножуватися пухлинним клітинам.



Піца корисна. Ще раз: піца корисна, якщо її їсти інколи і в помірній кількості. В одному шматочку піци містяться всі необхідні для організму речовини: білки, вуглеводи, жири і клітковина.

Немає коментарів:

Дописати коментар